Blog

Verschillende kloppers

Hou je van koken en bakken? Dan kan een klopper in je keuken zeker niet ontbreken. Misschien denk je nu wel: wat is een klopper? Maar de kans is ook groot dat je dit stiekem al wel weet. Een klopper is namelijk een ander woord voor mixer of garde.

Soorten kloppers

Net als bij vele andere dingen op de wereld heb je van kloppers ook meerdere varianten. Zo heb je de normale handkloppers, maar je hebt ook elektrische kloppers. Beide te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

Handkloppers

De handklopper, beter bekend als een garde, is geschikt voor het kloppen van jouw beslag of slagroom. Daarnaast kun je je saus glad mengen zonder vervelende klontjes. Bij veel gerechten gebruik je een garde. Daarom kan een kok zich ook geen keuken voorstellen zonder een handklopper. Het is namelijk het ideale handgereedschap voor in de keuken en dus onmisbaar. Maar als je grote gevulde beslagkommen wilt kloppen/mixen raden we je aan om een elektrische mixer te gebruiken.

Elektrische kloppers

Elektrische kloppers zijn ideaal voor de mensen die regelmatig en grote hoeveelheden moet kloppen/mixen. Met een elektrische mixer gaat dit namelijk een stuk makkelijker en sneller dan met de hand. Je hebt verschillende soorten elektrische mixers. De meest bekende is de elektrische handmixer. Deze mixer doet het meeste werk voor je, maar je moet alsnog zelf met een roterende beweging door de kom gaan. Naast de elektrische handmixer heb je de mixer die steeds populairder wordt: de mixer met kom. Bij deze mixer hoef je zelf niet meer de roterende beweging te maken. Je zet namelijk de kom onder de mixer en je zet hem aan. De mixer doet al het werk voor je.

Aanbod kloppers

Heb je nog geen klopper in huis en wil je graag een klopper aanschaffen? Oriënteer je dan goed, want er zijn veel verschillende soorten kloppers. Elke klopper met zijn eigen kenmerken en voordelen. Daarnaast is de kleurvariatie door het ruime aanbod heel groot. Hierdoor kun jij een klopper kopen die perfect in de stijl van je keuken past.

Je houd misschien ook van..